Bli medlem

Våra medlemmar är Vintervikens trädgård

Kom och skapa Trädgården tillsammans med oss eller låt oss skapa trädgården till dig! Oavsett vilket är ditt medlemskap värdefullt.

Medlemskapet är en av föreningens viktigaste inkomstkällor och medlemmarna utgör en förutsättning för trädgården genom det avtal föreningen har med Stockholms stad. 

Som medlem får du tillgång till våra medlemsaktiviteter som inte bara är trädgårdsarbete utan även kurser, föreläsningar, snickeri och biodling. Som medlem är du också välkommen att komma med förslag och idéer på nya aktiviteter eller själv arrangera ett evenemang på någon av våra scener. 

Alla medlemmar får dessutom 10% rabatt i Trädgårdskaféet (gäller ej alkohol) samt fri entré till vissa evenemang, t. ex. Midsommar. 

Om medlemskapet

Du kan enkelt registrera ditt medlemskap i formuläret nedan. Glöm inte betala medlemsavgiften! Om du inte vill registrera dig här kan du istället göra det i Trädgårdskaféets kassa. 

Medlemskapet ger dig 10% rabatt i kaféet (ej alkohol) samtfri entré till vissa evenemang och ett nyhetsbrev några gånger/år. 

Betalning & giltighet

Betala medlemskapet via

Swish 123 541 90 72 eller

Bankgiro 5083-3375.

När vi har registrerat din betalning får du ett välkomstbrev på e-post tillsammans med ett digitalt medlemskort.   

Medlemskapet gäller från och med den dag föreningen erhåller fullständiga uppgifter och full betalning till och med nästa ordinarie föreningsstämma. Samtliga medlemmar kallas till årsmötet.

Förnya medlemskapet

Om du redan är medlem och vill förnya ditt medlemskap för året gör du enbart en inbetalning av medlemsavgiften.

Har du flyttat eller bytt e-postadress kan du meddela oss dina nya uppgifter genom att fylla i formuläret nedan. Notera att medlemskapet inte är giltigt om vi saknar kontaktuppgifter och att medlemskortet skickas ut inom 2 veckor. 

Välkommen tillbaka till Trädgården!

Registrera dig som medlem:

Lagring av personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsreformen (GDPR)

När du registrerar samtycker du till att Vintervikens Trädgård – ideell förening (802408-0015) lagrar dina personuppgifter i ett medlemsregister. Vi samlar enbart in de uppgifter som du själv lämnar (namn, adress, epostadress) och enbart i syfte att kunna förmedla information om föreningens verksamhet. Enligt föreningens stadgar måste alla medlemmar kallas till föreningens årsmöte och vi behöver därför samtliga adressuppgifter. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till någon annan. Din uppgifter i medlemsregistret lagras i 3 år efter att du avslutat ditt medlemskap. Om du vill att dina uppgifter från medlemsregistret raderas kontaktar du oss på info@vinterviken.com
Läs mer