Evenemang

Vintervikens Trädgård rymmer många olika evenemang och kulturformer varje säsong. Hit kan du komma för att gå på konsert eller teater, upptäcka konst, fira midsommar, handla på marknader eller bara njuta av trädgårdskonst. 

Vill du uppträda eller arrangera?

Alla kulturyttringar som ryms inom föreningens stadgar är välkomna i mån av plats. Föreningen kan stötta projekt eller förslag från medlemmar eller organisationer, både ekonomiskt och administrativt.

Under säsongen maj – september går det att uppträda gratis på vår lilla scen eller att hyra in sig på stora scenen. Konstutställningar eller andra installationer kan genomföras på andra platser i trädgården enligt ö.k.

Här kan du läsa mer om vad som gäller för externa arrangörer »

Det finns ingen ideell arbetsgrupp för kultur i föreningen längre, men alla initiativ är välkomna. Hör av dig med din idé! Skicka en förfrågan till oss om vad du vill göra så hör vi av oss! Maila till bokning@vinterviken.com.

Aktuella evenemang

Vinterns bästa Trädgårdshäng!

Kom och häng med oss och andra locals på fredagkvällar! Öppet till 21 med mat för en hundring, sällskapsspel och musik. Kom förbi på en AW med varmt vin framför brasan, ät middag med familjen eller spela schack med din hund. Alla fredagar hela vintern.

Läs mer »

Våra scener

Föreningen har två sommarscener:

Lilla scenen framför kaféet används för mindre, gratis evenemang som är akustiska. Det kostar ingenting att boka scenen men man kan inte heller sälja biljetter.

Stora scenen används för teater, festivaler, danskvällar och andra evenemang. Vid större, entrébelagda evenemang avgränsas området runt scenen och kan då hysa upp till 1000 personer. Trädgårdskaféet har försäljning av mat och dryck inne på området. Stora scenen är försedd med ett segeldukstak över dansbanan med plats för ca 100 personer under tak.   

Marknader

Föreningen arrangerar årligen marknader exempelvis skördemarknad och julmarknad, då föreningen hyr ut marknadsplats med bord till försäljare. Marknaderna brukar vara mycket välbesökta. Planerade marknadsdagar hittar du här.

Om du är intresserad av att delta eller arrangera en egen marknad kontakta oss på info@vinterviken.com.