Laddar Evenemang

Vinterviken Sunset Session

VINTERVIKEN SUNSET SESSION 2024

VINTERVIKENS TRÄDGÅRD
MINIFESTIVAL
LIVE + DJS + DEKOR
BAR + MAT!
23 & 24 augusti 2024
16:00 – 24:00

Lineup (fler tillkommer):
DJ Suzy
Klara Keller
Jelly Crystal
Majvi

För femte året (!!!) vill vi tillsammans med Vintervikens Trädgård hälsa er varmt välkomna tillbaka till Vinterviken Sunset Session. Som vanligt blir det tre konserter per dag (+ DJS) och vi kan redan nu smyga ut de första artisterna. Festivalområdet kommer att dekoreras för att skapa en drömmig festivalkänslan och Vintervikens Trädgårdscafé kommer stå för en härlig servering och bar. Det finns ett begränsat antal biljetter till rabatterat pris som släpps torsdag 25/4 kl 10:00.

Klara Keller – Fredag 23/8
En av svenska indiescenens mest intressanta röster är högaktuell med nytt album i maj, att man har höga förväntningar är ingen underdrift efter att ha blivit bortskämd med både kraftfulla och vemodiga popdängor under åren. Att hon dessutom blivit grammisnominerad, hyllad av Jan Gradvall och samarbetet med flertalet ikoniska artister säger en hel del!

Majvi – Fredag 23/8
Majvi är namnet Sofia Kristensen kallar sig när hon ställer sig på scen med sin egen musik. Hennes unika röst bjuder in till ett musikaliskt universum fyllt av vackra melodier och ett uttryck som är både kraftfullt och sårbart. Musikens rötter finns i singer/songwritertraditionen och konstpop som fram tills nyligen hållits gömd från omvärlden.

Jelly Crystal – Lördag 24/8
Vi hälsar Jelly Crystal tillbaka tre år efter hans Vinterviken-debut! Vi är glada att hans talang och mångsidiga kreativitet förgyller festivalen på nytt. Hans tidiga låtar rörde sig mot konstrock men som under de senaste åren utvidgats till funk, soul och R’n’B. Hans smak och den respekt som den svenska musikscenen har för honom bevisas av de namn han har samarbetat med: Alice Boman, Stella Explorer, Seinabo Sey, Mr. Tophat med flera.

DJ Suzy – Lördag 24/8
Att lyssna på DJ Suzy är att uppleva oönskade känslor, intensiteten i vänskap och diskbänksrealism. Det är som att vilja dansa till en fett sorglig historia. DJ Suzys debutsläpp har tagit form sedan 2019. Det var först när hon började producera sina låtar själv som hon sömlöst kunde kombinera RnB och soul efter visionen att vara litet till soundet och digitalt till uttrycket.

https://billetto.se/e/vinterviken-sunset-session-2024-biljetter-984069?utm_source=billetto+advertising&utm_medium=billetto&utm_campaign=find&utm_content=1SE&vs=1d400781-0c3f-47f6-a2b2-63d6cbe5d818