Laddar Evenemang

Stockholm Poet Society

STOCKHOLM POET SOCIETY – ÖPPEN SCEN FÖR POESI

🌸SPECIALINSATT EVENT🌸

Vi ringer in sommaren med ett sista event för säsongen. Denna gång vistas vi i Vintervikens Trädgårdskafé.

Ihop med bandet Participation Box Poets ackompanjeras poesin med musik, improviserat, valfritt.

Datum: Fredag 14Juni.
Plats: Vintervikens Trädgårdskafé (Vinterviksvägen 30).
Detta är då utomhus, så klä på er ordentligt ifall att det blir kallt. Scenområdet är täckt av segelduk som skyddar mot regn, så vi ställer inte in för några droppar.

– Viktig info! Detta är ett kafé som serverar mat och alkoholhaltiga drycker (alkoholfritt finns). Så egen medhavd dryck eller mat är INTE tillåtet!

Tid: 18:00–20:30 (mingel vid 18:00, poeter börjar läsa på scen vid 18:30)
Platser på scen: 15
Inträde: 50 kronor (25 kronor för medlemmar)

Alla är varmt välkomna att komma och lyssna!

Anmälan öppnar upp fredag 31/5:
Vill du läsa? Anmäl dig på vår hemsida:
https://stockholmpoetsociety.se/event/

Så här fungerar anmälan:

– Vi erbjuder tio platser på scen genom föranmälan, på hemsidan. Du fyller i formuläret som dyker upp på sidan kl. 09:00 den 31/5. Får du en plats får du också en bekräftelse direkt, men om du läste arrangemanget innan stryker vi dig från läslistan. En poet får max läsa varannan gång. När platserna har gått åt försvinner anmälan från hemsidan. Du behöver inte anmäla dig om du bara vill komma och kolla.

– De sista 5 platserna på scen är öppna – och tillgängliga för poeter att anmäla sig på plats. Dessa går alltså inte att boka på förhand. För att skriva upp sig på dessa platser anmäler du dig i dörren klockan 18:00. Först till kvarn gäller! Läste du gången innan får du inte läsa den här gången.

Tänk på:

– Varje poet har fem minuter på scen. Drar du över kan konferencieren avbryta din läsning. Du får läsa vad du vill, på vilket språk du vill (men – läs också nästa punkt).

– Stockholm Poet Society ska vara ett tryggt rum och vi reserverar oss rätten att avbryta din läsning om den upplevs som rasistisk, sexistisk, homofobisk, transfobisk, funkofobisk eller på annat sätt kränkande. Läs mer i vår värdegrund: (https://docs.google.com/document/d/1x1QhGMf1nd06CUOfmrsyURq2bfWdzc7l/edit?usp=sharing&ouid=115684858196092046269&rtpof=true&sd=true).

– Kom i tid. Om du inte är på plats när arrangemanget börjar (eller har kommunicerat sen ankomst) blir du av med din plats.

– Bjud med dig vänner! För att vi ska kunna skapa bra arrangemang behövs en stor publik. Om alla som medverkar bjuder med sig ett gäng kompisar får alla större publik och nya ”fans”! På vår Facebooksida finns event för varje evenemang, som du kan dela:
https://www.facebook.com/stockholmpoetsociety

 

Berätta för oss:

– Är det något särskilt du behöver för att kunna genomföra din läsning?

– Är det något särskilt du vill att vi ska säga i presentationen av dig?

– Vilket pronomen föredrar du?

Övrig information:

– Du som läser går in gratis. Inträde för besökare är 50 kronor (25 kronor för medlemmar). Pengarna går till föreningens kassa. Du kan bli medlem och påverka vad Stockholm Poet Society gör med pengarna (klicka på ”bli medlem”).

– Vill du veta mer om föreningen? Här kan du läsa våra stadgar:
https://drive.google.com/file/d/1yGtVcBRVoddH4fAgOHjwLI8abWjIJTRm/view?usp=sharing

Visselblåsarmejl

– Händer det något på arrangemanget som du behöver berätta för oss? Mejla whistle@stockholmpoetsociety.se. Ditt ärende behandlas av styrelsen men du kan vara anonym i dokumentationen.

Lycka till!

Vi ser fram emot att höra dig läsa! Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor. Snabbaste kanalen för kontakt är troligtvis vår chatt på Facebooksidan. Vi som arrangerar gör detta ideellt och har andra, ”reguljära” jobb, så ibland kan svar dröja någon dag eller två.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen för Stockolm Poet Society