Kafé

Vintervikens Trädgårdskafé håller öppet  året om!

I Trädgårdskaféet lagar vi modern, hållbar mat med grönsakerna i fokus. Vi inspireras av årstiderna i trädgården och serverar mat efter säsong. Bröd, kakor och bakverk produceras i vårt eget lilla bageri där bär och frukt från trädgården får åka ner i smeten.

I den bortre änden av trädgården ligger vår lilla men prunkande köksträdgård där vi odlar sallat, mangold, kål, och zucchini till köket. Vi har även växthus och bärodling och allt vi producerar hamnar på gästernas tallrikar. Vi picklar och syrar för att kunna plocka fram lite sommar även mitt i vintern.  

I kaféet arbetar vi för att svinnet ska minimeras och vi utvecklar och förfinar ständigt våra tillagningsmetoder för att kunna leva upp till våra högt ställda krav på smak och hållbarhet. Tillsammans med trädgården skapar vi ett kretslopp där så mycket som möjligt kan ingå.

Kaféet drivs i föreningens regi med anställd personal och allt överskott går till underhåll och utveckling av trädgården och föreningens övriga verksamhet.

I trädgården firar vi många högtider såsom Jul, Valborg och Midsommar. Under sommarsäsongen erbjuder vi en mångfald av evenemang där Trädgårdskaféet alltid serverar mat och dryck. I anslutning till vår stora scen finns Mojjen – bar&grill som håller öppet hela sommaren och har blivit ett populärt inslag i Vinterviken!

Varmt välkommen till oss!

Aktuellt i trädgårdskaféet

Skördetid!

Nu börjar vi skörda årets första grönsaker i växthusen! Kom ner och knapra på en rädisa i Trädgårdskaféet!

Läs mer »

Konsert 29/5

Söndag den 29/5 är det den sista konserten när Petter Rylén sjunger in vårt nya orangeri denna gång tillsammans med Nana Rashid! Förhoppningsvis kan vi då öppna upp mot grönskan och flytta ut på lilla scenen. Kom och njut av en lugn kväll med vackra melodier och spännande texter. Boka din biljett https://fb.me/e/36iZhSlGR

Läs mer »

Bokningsförfrågan

Vill du fira något i Trädgården eller boka en AW med dina kollegor? Under högsäsong 15/5 – 15/9 tar vi inte emot bokningar av privata fester, men det går alltid bra att boka bord och förbeställa en tårta.

Under lågsäsongen tar vi emot bokningar av fester för sällskap upp till 30p inomhus eller 70p utomhus.

Välkommen med din förfrågan!

Meny

[ Meny här ]

Kom och jobba med oss!

Vill du bli en del av vårt fina gäng i Trädgårdskaféet? Inför sommarsäsongen söker vi alltid efter kassapersonal, diskare och kockar som vill ha en rolig säsongsanställning i fantastisk miljö.