BRA ATT VETA

Vintervikens Trädgård är inte entrébelagd och således öppen alla årets dagar. Den publika verksamheten med kafé, och evenemang pågår från mars – oktober med störst intensitet juni-augusti. (Vissa evenemang är entrébelagda, se Kalendariet)

Service och tillgänglighet

Vintervikens Trädgård tillhandahåller toaletter, skötbord samt en toalett anpassad för funktionshindrade.

Trädgårdens gångar är grusbelagda.

Hundar och andra vänner är välkomna i koppel.

När det regnar…

…är det alldeles underbart mysig i trädgården!

…finns det plats inomhus för ca 40 kafégäster och det går också bra att sitta i Glashuset.

…har vi tak över stora scenen med plats för ca 100 personer.

Vid evenemang…

…kan det vara mycket folk! Många av våra evenemang såsom midsommarfirande, skördemarknader och musikfestivaler är mycket välbesökta och det kan bli trångt i trädgården och lång kö till kaféet. Om du söker lugn och ro rekommenderar vi att du kollar kalendariet innan besöket! KALENDARIUM

…kan det också vara hög musik. Föreningen har tillstånd att spela musik till klockan 01.00 men brukar med hänsyn till boende i närområdet sluta senast 23.00. Den tillåtna ljudnivån är 97 decibel och föreningen har egna decibelmätare.

Hos oss får man inte äta eller dricka medhavd mat eller alkohol.

Vintervikens Trädgård har serveringstillstånd för öl och vin vilket medför förbud för medhavd alkohol inom HELA Trädgårdens område i enlighet med svensk alkohollagstiftning. Förbudet gäller även på konserter och festivaler på stora scenen som också utgör kaféets tillståndsområde. Överträdelser kan medföra att vårt tillstånd dras in med stora konsekvenser för verksamheten. Det är inte heller tillåtet att äta egen matsäck i kaféets servering.

…kasta sten eller annat i dammen eftersom det bor grodor och salamandrar där

…beträda odlingarna

…plocka blommor eller bär/frukt

Har du tappat bort något?

Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor om borttappade eller kvarglömda ägodelar på telefon eller mail. Alla upphittade saker finns att återfå mot beskrivning i kaféet. SE ÖPPETTIDER HÄR.

Vi önskar att alla som besöker oss respekterar det ideella arbete som skapat trädgården genom att vara varsamma om vår miljö.

Vid frågor kontakta info@vinterviken.com