BLI MEDLEM

Om du vill att Vintervikens Trädgård ska finnas kvar är den bästa garantin ett medlemskap. Utan medlemmar – inget Vintervikens Trädgård. Medlemskapet ger dig också tillgång till vårt gemensamma skapande i form av trädgårdsarbete, kulturverksamhet och annan gemenskap. Medlemskapet är en av föreningens viktigaste inkomstkällor.

Alla medlemmar får 10% rabatt i Trädgårdskaféet (gäller ej alkohol).

Medlemskap

Välj det alternativ som passar dig bäst:

AKTIV MEDLEM
För dig som vill vara aktiv i föreningens verksamhet på något sätt, vill vara med och arbeta i trädgården eller ha ett förtroendeuppdrag. Föreningen har ingen arbetsplikt. Aktiva medlemmar får information om föreningens pågående verksamhet via ett nyhetsbrev på e-post.

STÖDMEDLEM
För dig som vill ha trädgården kvar, gillar det vi gör och vill stödja föreningens verksamhet utan att engagera dig fysiskt.

Årsavgift: Enskild 300kr/Familj 400kr

Årsavgift reducerat pris (pensionär/student/arbetslös/långtidssjukskriven):
Enskild 200kr/Familj 300kr

BETALNING & GILTIGHET

Du blir enkelt medlem genom att registrera dig här på hemsidan och sedan betala ditt medlemskap via Swish 123 541 90 72 eller Bankgiro 5083-3375. När vi har registrerat din betalning får du ett välkomstbrev på e-post och ditt medlemskort kommer hem i brevlådan. Om du redan har registrerat dig på hemsidan och vill förnya ditt medlemskap gör du enbart en inbetalning av medlemsavgiften.  

Om du inte vill registrera dig här på hemsidan kan du istället göra det i kaféets kassa, på plats i trädgården, genom att fylla i en blankett och sedan betala på plats med kort eller kontanter.

Medlemskapet gäller från och med den dag föreningen erhåller fullständiga uppgifter och full betalning till och med nästa ordinarie föreningsstämma. Samtliga medlemmar kallas till föreningens ordinarie föreningsstämma.

MEDLEMSREGISTRERING


Lagring av personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsreformen (GDPR)

När du skapar ett konto samtycker du till att Vintervikens Trädgård – ideell förening (802408-0015) lagrar dina personuppgifter i ett medlemsregister. Vi samlar enbart in de uppgifter som du själv lämnar (namn, adress, epostadress) och enbart i syfte att kunna förmedla information om föreningens verksamhet. Enligt föreningens stadgar måste alla medlemmar kallas till föreningens årsmöte och vi behöver därför samtliga adressuppgifter. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till någon annan. Du kan när som helst radera ditt konto på hemsidan. Din uppgifter i medlemsregistret lagras i 3 år efter att du avslutat ditt medlemskap. Om du vill att dina uppgifter från medlemsregistret raderas kontaktar du oss på medlem@vinterviken.com.
Läs mer