KOM IN I GRÖNSKAN!

Välkommen till Vintervikens Trädgård, en grönskande oas ett stenkast från Mälaren och alldeles nära stan. Trädgården drivs av en ideell förening som firade 20 år 2019! Kom och njut av en stillsam stund, ät lunch eller var med och skapa trädgården på våra gemensamma arbetsdagar för medlemmar.

VI HÅLLER ÖPPET!

15 juni. Covid19. Vi håller öppet vår verksamhet som vanligt . Vi hälsar alla friska gäster välkomna att vistas utomhus i trädgården för att besöka kaféet eller njuta av grönskan. Alla evenemang är inställda så länge nuvarande restriktioner ligger kvar men kaféet håller öppet alla dagar 9-21 hela sommaren. Tänk på allmänna rekommendationer att hålla 2m avstånd och tvätta dina händer. Vänligen respektera information på plats för att minska smittspridning. Välkomna!

Slider
KOM OCH VAR MED!

Var med och skapa Vintervikens Trädgård, bidra med dina kunskaper, möt nya människor och lär dig nya saker genom att gå med i föreningsverksamheten inom Trädgård, Snickeri, Kultur- och evenemang eller Biodling.

Slider
KOM OCH ÄT!

Trädgårdskaféet är ett säsongsöppet, hållbart kafé med eget bageri. Vi erbjuder ett brett ekologiskt och hemlagat utbud med både varm mat, fika samt öl och vin. Kaféet drivs i föreningens regi och allt överskott går till underhåll och utveckling av trädgården.

Slider

Det är fredagTrädgårdskaféet är öppet

Se öppettider


 

KOM OCH UPPLEV!

Vintervikens trädgård rymmer många olika evenemang och kulturformer varje säsong. Hit kan du komma för att gå på konsert eller teater, titta på konst, fira midsommar, handla på marknader m.m.

Slider

HITTA HIT

Vinterviksvägen 30, Stockholm.
Trädgården ligger i en dalsänka mellan Aspudden, Liljeholmen och Gröndal, strax sydväst om Stockholms innerstad.
Res kollektivt eller cykla hit